(Argenteuil, 1874, by Édouard Manet) Ако по-рано не сте се общували

...
(Argenteuil, 1874, by Édouard Manet) Ако по-рано не сте се общували
Коментари Харесай

Какво не обичат да чуват мъжете СТРЕЛЦИ

 (Argenteuil, 1874, by Édouard Manet)

Ако по-рано не сте се общували съществено с мъж Стрелец, не се вълнувайте – не сте единствени, тъй като да го срещнете е най-лесната част. Но да го опитомите и оковете в брачни вериги – това е към този момент мъчно дело.

Тях по-често може да ги срещнете пътешестващи по света, в сравнение с седящи зад бюрото и вглъбени в монотонно занятие. Мечтата на Стрелците е да имат работа, позволяваща им да пътуват волни и удовлетворени по света.

Мъжът Стрелец има потребност от непрекъснати открития и опити. Новият щемпел в паспорта му може да го направи необикновено благополучен. Освен това, той постоянно е подготвен да опита нещо ново в връзките с дамата, която същински обича.

Да му споделите, че се боите от новите хоризонти и че житейските опити не са напълно по усета ви, значи да се запознаете с разочарованието в очите му. Е, той ще опита да ви приобщи към своето свободолюбиво житейско верую, само че няма да се бори с твърдоглавите дами.

Просто ще направи проект за идващото си вълнуващо прекарване, ще си купи билет за екзотична далечна страна и ще се впусне в нови завършения, евентуално в напълно друга компания.

 (Boating, 1874, by Édouard Manet)

Източник:
Картини: commons.wikimedia.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР